Categorii

Despre noi

 

Viziune 

Cel mai bine te simti acasa, cu ai tai. Sarbatorile sunt cele mai placute zile pentru toti. Noi ne propunem sa iti fim alaturi in cea mai frumoasa sarbatoare a anului, Craciunul. Din 1946 Moranduzzo infrumuseteaza sarbatorile cu brazi, globuri si instalatii.

Misiunea

Dorim sa iti punem la dispozitie experienta, design-ul si inovatia in crearea ornamentelor pentru Craciun.

 

Valorile in care credem:
 
Pasiune si vointa. Suntem atasati, dedicati, entuziasti, mandri si avem energia de a duce mai departe istoria Moranduzzo. 
 
Incredere si respect. Ii apreciem si ii respectam pe oamenii nostri si avem incredere in abilitatile lor de a transmite succesul. Suntem complet dedicati in construirea unor legaturi durabile in toate relatiile noastre comerciale cu oameni din intreaga lume.
 
Excelenta in raportul cu clientii. Suntem angajati in a fi recunoscuti ca prima alegere de partener de afaceri adaugand valoare afacerilor clientilor in diferite feluri. In acelasti timp suntem mereu  pregatiti  sa depasim bariere si sa tratam clientul nostru asa cum dorim sa fim si noi tratati.
 
Integritate. Suntem naturali, coerenti, transparenti si echitabili in tot ceea ce facem.
 
Acceptarea si delegarea responsabilitatii. Incurajam, dezvoltam si sprijinim oamenii nostri de a avea initiativa si de a-si asuma responsabilitatea pentru tot ceea ce fac.
 
Indrazneala de a fi altfel. Punem la indoiala solutiile vechi atunci cand avem o idee noua, avem vointa de a schimba lucrurile in bine. 
 
Responsabilitate sociala. Suntem dedicati unei productii responsabile in fabricile noastre, avem grija de angajatii nostri si inainte de acestea, avem un comportament responsabil fata de comunitatile in care produsele noastre sunt fabricate sau utilizate.
 
 

Identitate

Moranduzzo Romania SRL face parte din grupul de firme controlate de societatea italiana Dario Moranduzzo spa cu sediul in Florenta, Italia. Grupul este prezent in Romania inca din 1995, mai intai la Bucuresti si din 1997 la Gottlob in judetul Timis, desfasurand numai activitati de productie a ornamentelor pentru Craciun.

Infiintare

In 1997, se infiinteaza SC Moranduzzo Romania SRL si isi stabileste sediul in Gottlob nr. 695, judetul Timis, Romania, sediul actual al societatii. Pe parcursul anilor aproape intreaga productie desfasurata de societatea-mama se transfera la sediul din Romania, dar cel mai important incepand cu 1999 Moranduzzo reuseste sa devina furnizor pentru retailul modern  din Romania . Investitia totala este de 6.521.977 lei, capital social subscris si varsat integral.

Prezentul

In prezent fabricam brazi artificiali, beteala, globuri , presepe si alte ornamente, produse personalizate, ce iau drumul intregii Europe, din Spania pana in Ucraina.

O preocupare constanta este aceea a dezvoltarii de produse sigure, de aceea folosim numai :

- folie PVC greu inflamabila pentru realizarea brazilor; acest material nu intretine arderea si iti ofera siguranta utilizarii unei instalatii electrice in bradul tau. O alta proprietate interesanta a foliei utilizate de noi este aceea ca sufera un ciclu de deformari elastice mult mai mare decat folia obisnuita utilizata de alti producatori;

- folia PVC pentru realizarea betelei si ghirlandelor este realizata de o firma din grupul Moranduzzo, Argenplast srl – Italia. Astfel ne asiguram ca si fata si verso-ul foliei este aluminizata si colorata in aceeasi nuanta, oferind in final produselor noastre un aspect desavarsit. Pentru siguranta Dvs. folosim un material greu inflamabil, care nu intretine arderea;

- “Argento vero” - este o folie PVC pentru fabricarea betelei pe care o veti gasi numai la noi. Materialul se obtine prin aplicarea unei pelicule fine de argint pe o folie PVC.

- vopsea pe baza de apa pentru decorarea globurilor – din grija pentru mediul inconjurator. Produsele noastre sunt vopsite si decorate cu vopsea in urma unor procese industriale nepoluante. Majoritatea produselor de import sunt vopsite cu substante ce emit compusi organici volatili, substante vinovate de efectul de sera.

Toate acestea sunt standarde asumate si promitem sa le imbunatatim mereu.

In Romania distribuim produsele realizate in peste 250 de magazine, Metro Cash&Carry, Selgros Cash&Carry, Real, Auchan, Kaufland, Dedeman. Distribuitorii nostri in Europa sunt: Argenplast srl – Italia si Europa de Vest, Christmas World - Ucraina, Trend Doo. - R. Serbia.

Nu in ultimul rand trebuie sa vorbim despre stradania celor ce realizeaza aceste ornamente. Din ianuarie pana in decembrie, an de an, pregatim ornamente pentru o singura zi, sarbatoarea Craciunului. Speram ca veti aprecia si Dvs. munca lor din linistea caminului, admirand produsele Moranduzzo.

Implicare sociala

In ultimii ani ne-am straduit sa transmitem multa bucurie catorva mii de copii care au vizitat “Fabrica lui Mos Craciun”. Si in acest an vom organiza o perioada a portilor deschise la fabrica, in limita programului activitatii de productie. Suntem siguri ca toti sunt cuminti si speram ca si Mosul sa-i viziteze pe toti! 

Inscrieri pentru vizite se fac la telefon: 0256 383130.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie: office@moranduzzo.eu .

Ultima actualizare: 15:36:46 26-04-2017